• Home
  • Të reja
  • News
  • Trajnim i Trajnuesve mbi Mentorimin nga EURALIUS dhe Ekstertë të SSR-së
Trajnim i Trajnuesve mbi Mentorimin nga EURALIUS dhe Ekstertë të SSR-së

Trajnim i Trajnuesve mbi Mentorimin nga EURALIUS dhe Ekstertë të SSR-së

Print Email

Më datë 16 – 17 Shtator 2019 EURALIUS në bashkëpunim me Qëndrën Hollandeze Studimore për Gjyqësorin (SSR), organizoi një trajnim dy ditor të trajnerëve për mentorimin.

Trajnimi u fokusua në këto aspekte: roli i mentorëve; zhvillimi i mëtejshëm i aftesive dhe qendrimeve të tyre dhe kryerja e një vlerësimi objektiv. Në trajnim morën pjesë të gjithë mentorët që aktualisht kryejnë aktivitete udhëheqëse në gjykata dhe prokurori.


Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu