Rreth Nesh

Rreth Nesh

 

ERUALIUS-i është një projekt i financuar nga BE-ja. Projekti zbatohet nga një Konsorcium i Fondacionit Gjerman për Bashkëpunim Ligjor Ndërkombëtar (IRZ) si Partneri Kryesues. IRZ-ja është autorizuar nga Ministria Federale e Drejtësisë dhe Mbrojtjen e Konsumatorit. Partnerët e tjerë janë Qendra Holandeze për Bashkëpunim Ligjor Ndërkombëtar (CILC), Agjencia Austriake për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (aed) dhe Këshilli i Lartë Italian për Gjyqësorin (CSM).. 

 

 

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu