• Home
  • Të reja
  • News
  • Workshop on Revision of the Curricula of the Initial Training programme of the School of Magistrates
Workshop on Revision of the Curricula of the Initial Training programme of the School of Magistrates

Workshop on Revision of the Curricula of the Initial Training programme of the School of Magistrates

Print Email

On 8 and 9 May 2019 EURALIUS in cooperation with the Dutch Study Centre for the Judiciary (SSR) organized a two days workshop on revision of the curricula of the initial training programme of the

School of Magistrates (SoM). During the workshop, the participants discussed findings and recommendations on improving the curricula of the initial training of the SoM. It was attended by the full-time pedagogues of the SoM, EURALIUS and SSR experts. This workshop constitutes the first phase of the revision of the curricula and it will be followed up by a second workshop on course development that will take place in July 2019.


Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu