Kalendari i Eventeve

Mars 2021
 • E Premte 12 Mars 2021 03:00pm - 05:00pm
  Online Training on "Inspections, Disciplinary Law and Money Laundering/ Inspektimi, procedura disiplinore dhe pastrimi i parave" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Enjte 18 Mars 2021 09:00am - 03:30pm
  Online Training on "Introducing the novelties of the Law on State Guaranteed Legal Aid" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Martë 23 Mars 2021 - E Mërkurë 24 Mars 2021 09:00am - 02:00pm
  Online Training on "Proactive investigation in the fight against corruption, financial crime, and public procurement"/"Hetimi pro aktiv në luftën kundër korrupsionit; krimit financiar dhe prokurimeve publike" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
Prill 2021
 • E Hënë 12 Prill 2021 - E Martë 13 Prill 2021 09:00am - 02:00pm
  Online Training on Sequestration and confiscation of assets under the Anti-Mafia Law: Novelties and the role of the court by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Enjte 15 Prill 2021 - E Premte 16 Prill 2021 09:00am - 06:00pm
  Training with HJI staff on "Disciplinary investigation against magistrates" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
Maj 2021
Shtator 2021
 • E Enjte 23 Shtator 2021 - E Premte 24 Shtator 2021 08:00am - 03:00pm
  Training on "EU Acquis on Criminal Law Area" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Hënë 27 Shtator 2021 - E Martë 28 Shtator 2021 08:00am - 03:00pm
  Training on "Eu Acquis on Civil Law" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Martë 28 Shtator 2021 09:00am - 03:00pm
  Pilot Training on Judicial Civil Servant Curricula by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Enjte 30 Shtator 2021 08:00am - 02:00pm
  Training on “Financial Crime investigations” / Trajnim mbi “Hetimin financiar” by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu